Beoordelingen van Ishi Schiedam

Recente recensies van Ishi Schiedam

5 sterren na 425 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, maar ipv bestelde urumaki Salmon california (37) heb ik California met krabstick (36) gekregen. Was ook lekker, maar wel slordig vind ik. Bovendien is prijs voor voor California en Salmon California ook niet dezelfde.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt niet leuk om de wacht 2 uren van mij eten 🤬🤬🤬

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heel lekker.maar de bezorging was 1uur te laat ik had al 2x gebeld waar het bleef

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten redelijk, maar duur voor hetgeen je krijgt. De opgegeven afhaaltijd werd ruim overschreven. Personeel niet echt geïnteresseerd.

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd!

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld 10 minuutjes later kregen er wat lekkers bij super bedankt

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke en duidelijke folder om te kiezen. Bezorging was precies op tijd! We hebben heeeeeerlijk gegeten! En als klap op de vuurpijl zat er een handgeschreven kaartje bij en een groot blik Japans Sapporo bier! Helemaal leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel lekker en n heel snel bezorgd. Top

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was keurig op tijd. Het eten zelf was heerlijk, de gerechten die warm moesten zijn , waren ook warm en de sushi was heerlijk

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om te beginnen de besteling, die was voor 12:00 uur opgegeven en betaald. Afgesproken bezorgtijd 18:30. Afstand 5 minuten. Uiteindelijk wordt het 20 minuten later bezorgd, maar de verkeerde bestelling. Dus maar weer bellen met Ishi en na 15 minuten werd de verkeerde bestelling opgehaald en de juiste bezorgd. Rommelige organisatie dus. Inmiddels waren de warme gerechten dus koud geworden. Jammer, al met al een negatieve ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, voorbereid met kwaliteitsproducten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, echt heerlijk. Kwartier later bezorgd dan aangegeven en helaas de sojasaus vergeten te leveren. Verder echt top!

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk … Geweldige samenstelling en overheerlijke smaak. De Flamed Unagi roll blijft onze favoriet,

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig, en we zijn nog niet teleurgesteld. Sushi varieert een beetje van kwaliteit maar is altijd goed, en soms echt heerlijk!

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Meer dan uitstekende sushi! Wat mij zeer beviel is dat toen ik 10 min. te vroeg kwam om de bestelling op te halen het nog niet helemaal klaar was. Zo vers wordt dus alles bereid!

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk een extraatje, maar waarom bier? Waarom promoten jullie alcohol?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk!

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mini veggie loempia’s bevatten wel heeel weinig vulling. Eigenlijk alleen gebakken deeg.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, maar de kwaliteit viel tegen dit x, rijst was warm en sommige stukken vielen uit elkaar, de tonijn sushi was veel te veel aangelengd met mayonaise, leek meer op een hap mayo dan dat je tonijn proefde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed. Bestelling kwam keurig op tijd. Kleine twijfel of r toch tonijn tussen zat. Soms niet op de beschrijving. Alleenkwam de mail dat het onderweg is ongeveer 2 uur nadat het bezorgd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als bezorgtijd, ZSM aan gegeven. Zou rond 19:45 aankomen (18:45 besteld) kwam uiteindelijk 20:38 kwam het aan.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, nette service. Van mij mag er bij zo'n grote bestelling meer Wasabi bij.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Warm en lekker.

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl. Goed van smaak en hoeveelheid. Voor de poke bowl zou online de optie voor extra dressing een meerwaarde zijn. Deze vond ik wat karig.

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heerlijk en de lekkerste pokebowl. Je proeft dat deze vers gemaakt worden.

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, uitstekende service, goede kwaliteit

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse smakelijke gerechten!

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met een groot gezelschap en zelfs een extra portie curry triangels vanwege mijn verjaardag!👍🏻

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur wachten voor 2 pokebowl moet sneller kunnen. Verder prima👍

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuutjes te laat bezorgd, maar de sushi was erg goed!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste bestelling. Was prima, goede smaak op temperatuur en op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar...

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en weer zoals altijd heerlijk!

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb hier nu al vaker besteld en altijd met grote tevredenheid. Maar nu vond ik het een beetje tegenvallen. De crunchy rol werd geleverd zonder de gebakken uitjes en de sushi viel wat uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer hoge kwaliteit en geweldig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website. Warme onderdelen waren lauw, ondanks zomerse temperaturen.

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende kwaliteit ,bezorging perfect op tijd

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd “geweldig”. Ook heel prettig dat de opmerking(en) worden gelezen en eraan wordt voldaan … ISHI klasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer TOP! Leuke uitbreiding ook van het assortiment!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Heerlijk gegeten

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Een bestelling compleet naar verwachting, was heerlijk.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker netjes verzorgd en mooi optijd bezorgd 👍🏻👍🏻

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam precies op de afgesproken tijd. Het eten zag er allemaal keurig verzorgd uit en het smaakte ook prima! Voor herhaling vatbaar dus.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, heerlijk vers gemaakt , kortom een aanrader.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, en wederom heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie gesmaakt weer

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat bezorgd en er zat wel erg weinig zalm in en iets teveel mais. De garnalen waren heerlijk.

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Schone nette zaak, vriendelijk personeel en prima eten! Voor herhaling vatbaar!

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker, op tijd en met iets extra’s

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers! Lekker! Snelle bezorging! Ik bestel snel weer 🤩

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling niet komoleet. Geen stokjes en geen soya saus plus toebehorenz

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was erg lekker alleen de hand rol was erg stug Maar zeker voor herhaling vatbaar

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Heerlijke sushi, en netjes op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar👍🏻

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker! Precies optijd terwijl ik net paar min voor sluiting had besteld maar echt trek had 🥺, was het nogmaals heerlijk !

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk en op tijd bezorgd! De attentie van het huis wordt ook erg gewaardeerd.

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pokebowl met tempeh. De Pokebowls stonden precies op tijd klaar.

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Warm wat warm moest zijn, en keurig op tijd!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd goed. We hadden nu 2 pokebowls en Teriyaki Don. Gevraagd om geen zeewier in 1 van de bowls te doen dat was niet helemaal gelukt (vorige keer wel) en ik vond de portie rijst bij de Teriyaki wel erg klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is allemaal super alleen miste yakatori spies wel besteld ook betaald maar niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de pokebowl en de shusi Een aanrader

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren sushi als overwerkmaaltijd voor team besteld. Erg goed en lekker en vooral heel snel. Aanrader!

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Jammer was wel dat 2 rollen in een te klein bakje waren geperst waardoor de schijfjes kapot en dus 2 smaken door elkaar gedrukt waren.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond voor de tweede keer eten besteld bij ishisushi. Wij hebben ontzettend lekker gegeten! Het eten was er binnen 3 kwartier en netjes verpakt. Wij zullen hier zeker nog veel vaker bestellen!!

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en perfect op tijd bezorgd!

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!!!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit perfect Alleen te weinig sausjes erbij

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top op tijd bezorgd en echt zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk van smaak en duidelijk vers. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon wéér prima en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt ff maar je krijgt waar voor je geld... echt heerlijk

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Goede service

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima 👌

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Aanrader.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vriendelijke personeel en snele bezorging

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer voor mij bij jullie! Zeker niet de laatste keer! Het was echt zalig en wat warm moest zijn was ook warm! Erg tevreden 😊 En precies op de afgesproken tijd bezorgd

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker verse goede sushi! Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijk ,had iets meer tonijn en kip op bowl verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde maar het eten was erg lekker en de bezorging op tijd!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker hoor

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snel geleverd!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Pokebowl.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Eerste keer besteld. Fantastische sushi en gezellig personeel.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd en heel lekjer

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel goed.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk! Ik raad het iedereen aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies optijd bezorgd!! Bestel hier vaker en altijd even lekker

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maki! Eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Hopelijk volgende keer zelfde niveau, kwaliteit & hoeveelheid. Niks meer aan doen, want dit smaakt naar meer! Ook leuk; we doen er een bakje komkommer bij omdat het zo warm is! Da’s toch top!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was echt niet wat ik van goede sushi verwacht. Sorry, dit was éénmalig.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging exact op afgesproken tijd. Prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk allemaal! Bezorging keurig op aangegeven tijdstip! Ik ben blij met Ishi in Schiedam!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de tweede keer dat ik bestelde bij Ishi en ook nu was de kwaliteit weer super. De sushi’s zijn heel vers omdat ze speciaal per bestelling gemaakt worden. De bediening is vlot en heel erg vriendelijk. Dit is een aanwinst voor Schiedam Spaland.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Top bezorging. Netjes en snel

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en snel bezorgd. Echt een aanrader!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héél attent en goede kwaliteit.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ever!!!! Echt zalig gegeten en vriendelijk personeel. Vanaf nu bestellen wij alleen hier sushi.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd. Alles zag er lekkeruit en de smaak was erg goed. Ik ga zeker nog eens bestellen.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker. Goede service met een extra gerechtje.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgt!! Bezorgster ook erg vriendelijk :)

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk, kipspiesjes waren alleen niet warm meer bij bezorgen, vandaar 4 sterren.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken rol was Koud en de rest nniet-echt vers

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes thuisbezorgd, van te voren gebeld dat de bestelling iets vertraging had. Heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van Schiedam, ik bestel alleen nog maar hier.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Van het huis een bakje komkommer gekregen...lekker!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Wel voortaan even de toelichting lezen als we de saus apart vragen op de poke bowl 🙈

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Was erg lekker

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten was heerlijk snelle bezorging top bezorgd ter. Zeer tevreden

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shushi was kapot en verschrikkelijk rotzooi was eerst accoord gegaan met korting op volgende bestelling maar was zo erg dat ik eigenlijk recht heb op comlete vergoeding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi kinderen vinden het heerlijk

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

1 van de betere sushi tenten in Schiedam, smaakt top. Ze mogen wel wat meer soja en wasabi meegeven.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi heerlijk! De dumplings waren lekker. Ik had een blikje drinken besteld, dat zat er niet bij maar na melding werd het meteen gebracht, helemaal tevreden.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super erg lekker

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een vers, superlekker sushi gegeten van ISHI! Thx.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, alleen minpuntje dat de sushi zo dicht tegen elkaar aan ligt in de verpakkingsdoos, dat het moeilijk is ze uit elkaar te krijgen zonder dat je ze stuk maakt. Maar heerlijk gegeten👍 Bestel vanaf nu alleen nog maar bij jullie

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een rol met tofu besteld, ontvangen eentje met omlete ipv tofu. Kon niet meer bellen hierover omdat ze al gesloten waren. Heb het weg moeten geven vanwege allergieën. De ingeschatte levertijd was 2 keer veranderd, daarom is de beoordeling een 4.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belde netjes dat ze 5 min later waren, top service weer heerlijk gegeten

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de eetstokjes vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers! Bestel zeker nog een x! Alleen jammer dat er niks met m'n opmerking is gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was weer heeeeeerlijk en keurig op tijd!! We love Ishi Schiedam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, goed verzorgd en heerlijke sushi

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak heel goed, maar valt wat uit elkaar.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, heerlijke sushi en pokebowl, in een woord fantastisch!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt een fantastische zaak! Al vaker besteld, personeel is zo super netjes en het eten is echt top vergeleken met andere zaken. Het lijkt net alsof je in een sushi restaurant zit en het direct voor je neus word gemaakt. Ik eet heel vaak sushi en ook zeker in het hogere segment als de Harbour, dit komt zeker als bezorg restaurant in dat rijtje!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokébowls en nog wat stukjes sushi. Alles is vers en heeft heerlijk gesmaakt. Wordt absoluut vaker besteld

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine portie rijst met paling, paling was erg weinig in verhouding met rijst. Jammer. Ik zal niet snel hier weer bestellen. Bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, stond op tijd klaar. En mooi opgediend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, alleen zat er een staart nog aan een garnaal., dat was jammer

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn (weer) heel tevreden. Hebben lekker gegeten. En ook fijn dat jullie zo in de buurt zitten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima bezorging. Ziet er netjes en verzorgd uit. De bezorger was goed op tijd dus prima

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls waren lekker. Wel helaas weinig dressing en geen stokjes erbij geleverd. Op tijd besteld maar toch 20 minuten te laat geleverd.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pokebowl was heerlijk en keurig op tijd bezorgd. persoonlijk vind ik het wel prijzig maar zo nu en dan is dat geen probleem.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed gevulde pokebowls!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekker Teriyaki en mini loempia’s zeker Aanrader voor volgende keer !!!!!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was priem, lekker man

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk maar bijna alles zat lis viel uitelkaar suhi was niet strak opgerold dit keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl gegeten! Verhouding toppings en rijst was niet helemaal goed. Aan het einde had ik nog allemaal rijst over, had graag meer topping en minder rijst gehad. Wat erop zat was wel heel lekker!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en op tijd geleverd. Aanrader met een extraatje van 't huis. Top!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker!! Zeker voor herhaling

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd bezorgd.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk en precies op tijd met bezorgen

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer dat ik hier heb besteld en nog steeds HEERLIJK! Aanrader en vooral de poke bowl crispy chicken met pittige mayonaise is mijn FAVORIETE! 😊 De bezorging was ook ruim optijd! Toppers!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers. Stipt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere sushi. Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Voor ons veel beter dan een grotere sushiketen. Ishi ga zo door! Ik ga jullie zeker aanraden bjj vrienden.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! Erg lekker en op tijd gebracht 👍

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is altijd meer dan uitstekend! Nabellen als er vragen zijn of als bestelling later dan afgesproken komt (ze kwamen maar 5 minuten later!). Het eten is heerlijk, genoeg keuze! Daarnaast regelmatig iets van het huis erbij gekregen. Zomaar of wanneer ze ietsje later bezorgden! Toptent tot nu toe

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld en ben tevreden.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben poke bowl besteld en sushi, het was heel lekker. We gaan zeer zeker vaker bestellen .

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke, verse sushi! En nog eerder bezorgd dan aangegeven ook. En een dik compliment voor de service! Ik had aangegeven dat ik zwanger ben, dus gevraagd of de vis apart verpakt kon worden. Waar ik niet over had nagedacht was dat dat er om de california's altijd rauwe viseitjes zitten. Ze belden daarom op om te vragen of ze die eitjes er misschien niet op moesten doen, zodat ik ook de california's kon eten. Echt super fijn!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verbazend goed. Eerste keer besteld hier, als echte Sushi eters zijn we allemaal verrast over de kwaliteit. Bezorging was ook precies op tijd

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker , ik ben fan

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect , heerlijk gegeten. Bestelling op tijd , verse producten , smaakvol. Niks op aan te merken

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Lekker vers en goed verpakt.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, verse producten, zeker van genoten! We gaan vaker bij jullie bestellen. Dank ook voor de fijne bezorging!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima schaal met sushi. Goede kwaliteit. Erg vers!.bezorging ook vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, wordt altijd snel en op tijd bezorgd! Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel erg lekker, snelle levering 👍👍

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! We hebben echt genoten en ook nog een lekker extraatje gekregen.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten prima kwaliteit en super snelle bezorging 🚚

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en het blijft lekker!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!! Ik ben fan 😉

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constant goede kwaliteit nu beetje meer variatie in de sushi boxen

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

was voor ons 'proefpakket. Is goed bevallen!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed eten, en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, op tijd en van het huis weer iets extra's gekregen, alleen zat er op sommige poke Bowls iets teveel mayo op. Maar dat houdt ons zeker niet tegen de volgende keer weer bij Ishi te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was dit keer koud bezorgd en rommelig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle levering. We zijn erg blij met Ishi.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met extra hapjes erbij van het huis! Super!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waardeerden dat we gebeld werden dat bestelling iets later zou komen. De bestelling was zo ingepakt dat koud en warm bij elkaar zaten. Het warme was heel erg lauw. Het was zo gehusseld, het eten lag niet meer netjes op de schaaltjes.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen de rijst was niet plakkerig genoeg er viel 1/3 uit elkaar maar zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, erg lekker.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer op tijd en perfect

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, super snel bezorgd

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, fijne website en vriendelijke bezorger 😃 Tevreden dus!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Er zat ook nog wat lekkers van het huis bij. We gaan hier zeker vaker bestellen. Top!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk, snel geleverd. Een aanrader!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en hele nette service! Ivm met allergie kon ik iets niet eten, kosteloos omgeruild voor iets anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, lekker eten, vriendelijke bezorgers en je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat er bezorgd wordt. 👍🏻

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, prima bezorging, op tijd,

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd! Eten zeer goed, vers en smaakvol

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Debuut gemaakt bij Ishi. Zeker voor herhaling vatbaar. Vers, smaakvol, gevarieerd. Bezorging exact op tijd. Aanwinst!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezorgd en wat een heerlijke sushi!! Verzorgd en met een kleine verrassing van t huis. We hadden een feestje te vieren en met deze sushi was t feestje meer dan af. Smaakt zeker naar meer...

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, prima op tijd

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na de vorige bestelling op een zaterdag twijfelden we om het nog een keer te proberen. Deze keer weer uitstekende kwaliteit! zowel tijdige bestelling als ook heel goede kwaliteit

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse Sushi en erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, bijna perfect. Alleen heel erg jammer dat er gebruik werd gemaakt van Zaanse mayonaise, waarom??! Waarom geen Kewpie (Japanse) mayonaise? Dit was met name zonde van de zalm truffel rol en de karage.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Goede kwaliteit en dat voor een mooie prijs. Ik haal vanaf nu mijn sushi alleen nog hier!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorgers echt geweldig personeel en eten was echt top, dit gaat vasten prik worden!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi lag overhoop op de schaal bij bezorging

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super! Kwaliteit top, snelheid top en smaak top! Aanrader!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk!!! Echt een aanrader. We hebben ook drie pokebowls besteld. De verhouding rijst en vulling was naar onze mening niet goed. Te weinig tempeh en te veel rijst.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo vers,dat het uit elkaar valt. Super vriendelijke bezorger....top

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten van Ishi! Super simpel besteld via de duidelijke website, tijdstip gekozen om t op te halen en keuze uit direct betalen of bij ophalen. Voor ieder wat wils: losse items, kleine porties of juist groot. Alles keurig ingepakt zodat het niet kan indeuken. Ik heb ervan gesmuld! En ga zéker nog een keertje bestellen!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de warme hapjes bijna ioud waren ondanks de korte afstand. Wel was de sushi vers en lekker.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushiboxen besteld. Alles was Lekker en goed bereid. De bezorging zou er om 18:45 zijn. Ik kreeg een belletje om 18:40 dat de bezorger iets later zou zijn. Dat bleek maar 10 minuten te zijn. Erg netjes dat ze dat even kwamen doorgeven ! Daarbij als excuus een gratis doosje loempia’s. Al met al waren wij zeer tevreden !

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

voor het eerst geweest, was lekker, we komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was rommelig in de bak,smaak was ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vers gemaakt en op tijd bezorgd. Aanrader !

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen soja saus en wasabi bij

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verzorgd, en goed van smaak

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd bezorgd

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Bezorging op het aangegeven moment. Top!!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Net als vorige keer, goede heerlijke en verse Sushi voor een goede prijs en snelle levering. Tot de volgende keer..

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer eens geweldig. 5 uit 5, 10 uit 10. Meer valt er niet te zeggen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Schone toko, verse ingrediënten, vriendelijk personeel. Aanrader.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers en erg lekker! Ook hele vriendelijke service van de jonge eigenaresse. Love it! Ga zeker vaker bestellen.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en omdat het 10 minuutjes later was heerlijke loempiaatjes er bij gekregen en omdat het een verjaardag was 2 drankjes vh huis! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim half uur te laat en gedeelte koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk gegeten!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super! En zo lief wat van het huis erbij gekregen 👍

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker én vers! Zeker voor herhaling vatbaar

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De levering was goed, het eten stond op tijd klaar. De smaak was heerlijk, naar mijn idee iets te veel rijst ten op zichte van de andere ingrediënten Heerlijk gegeten.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd en de bezorgster was zeer vriendelijk. Het eten was heerlijk en zag er mooi gepresenteerd uit.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede service. Ruime keuze. Erg smaakvol, zeeeeeeer goede gyoza! Sushi was een van de beste die ik gegeten heb. zeker een aanrader!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was dit keer goed van smaak maar niet zo warm. Maar verder weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen goede kwaliteit. warme deel was niet warm, bijna niet gaar. we hebben nu 5 keer besteld en 2/5 was heel goed; 3/5 was niet goed

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was TOP. Heerlijk. De wachttijd was té lang, jammer!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoede sushi. Vers. Smaakvol. Snel bereid! Weer genoten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd wederom geweldig. De ISHI Premium was weer zalig.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat maar werden wel netjes gebeld dat het later kwam en kreeg een extra gerecht erbij

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, Een kleine opmerking, iets teveel op een schaal, dan gaat het zo aan elkaar plakken. Maar voor de rest geen opmerkingen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste x besteld.. Een sushi box en pokebowl..het was lekker! Aan te raden

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi en tegen een zeer kleine meerprijs een sushirol aangepast omdat we die niet zo lekker vonden, top!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed eerst getwijfeld met bestelling omdat we gelezen hadden dat het met bezorgen niet goed ging,maar is prima verlopen en lekker was het!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!! Absolute aanrader! Helaas was de bestelling niet compleet.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet op tijd, na telefonisch contact wordt de bestelling gemaakt en bezorgt. Helaas was het niet compleet. Na een tel. Wordt de rest ook gebracht. Jammer maar ons valentijns etentje was niet zoals we gepland hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een 1.45uur op onze bestellen moeten wachten. Na 45 min gebeld en het zou er echt over 20 min zijn. Uiteindelijk was het kwart voor 9....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 en half uur gewacht op onze bestelling. 2x keer gebeld waar het bleef. Het eten was qel helemaal Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een teleurstelling, 2 en een half uur wachten op je bestelling. warme gerechten komen koud aan, blijkbaar moet je hier stokjes, soja en wasabi meebestellen en de beloofde korting wordt aan de deur niet verrekend. Ik kan me voorstellen dat het druk is, maar communiceer daar dan over en stop met het aannemen van nieuwe bestellingen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om ca. 6 uur besteld en het zou om 5 over 7 bezorgd worden. Na 2 x telefonisch contact werd het uiteindelijk half 9 . De kwaliteit is uitstekend maar de bezorgtijd moet drastisch naar beneden. De smoes, het is druk, vind ik geen goed excuus. De bezorging was prima, hij kon er ook niets aan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zelfs 20 minuten te vroeg en dat op Valentijnsdag! Was weer héérlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, prima gyoza Iets meer wasabi er bij zou fijn zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in omgeving schiedam, geen twijfel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi gegeten. We hadden zo een Ishi box genomen. Supper lekker bij elkaar. De levering was ook op tijd gekomen. Wij en onze kids hebben goed hier van gegeten. De volgende keer gaan we hier zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Mooi op tijd ook. Goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed ,lekker vers en alles op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende kwaliteit en snelle bezorging, zeker aan te raden

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en super goed geholpen!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was heerlijk. Werd ik prima op tijd bezorgd door een allerliefste dame. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en heerlijk gegeten

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken, gewoon heerlijk

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere en verse sushi. Precies op tijd bezorgt. Tevens gratis lekkers bijgekregen.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was ijs en ijskoud, met dit weer snap ik dat het koud wordt maar een soep dat net zo koud is als kamertemp water is wat overdreven. Soep was smakeloos, sushi was oke. Unagi don was matig, unagi had nog veel visbotjes. Ik zal geen 2de keer bestellen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere poke bowl Fris en smakelijk

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond. Voor de eerste keer sushi gehaald bij Ishi. Smakelijk, vers en goed verzorgd. Is dus zeker niet de laatste keer.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Netjes op tijd geleverd

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn voor de derde keer dat wij bij Ishi iets laten bezorgen erg tevreden en genieten van de gerechten

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten van de sushi. Ook keuze voor veganisten. Snel bezorgd. Leuk verpakt. Aanrader

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden over de levering. De bestelling kwam te laat maar werd daar netjes over ingelicht, zelfs 2x, en er zat wat extra's bij de bestelling en een handgeschreven briefje met nogmaals excuses! De kwaliteit van de sushi was perfect, was heel vers en smaak was voortreffelijk!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi love it 👌

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste hier besteld na een aanbeveling van een vriendin Het smaakte heerlijk en precies op tijd bezorgd Een aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, super lekkere sushi en snelle bezorging met extra snacks van het huis. Helemaal top!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was steenkoud en de rijst droog. Ik had na het lezen van de recensies hoge verwachting. Voor 52 euro sushi van de chef besteld. Jammer van het geld helaas.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes verzorgd. Eten was heerlijk. Service was goed, werd gebeld voor excuus dat ze eerder kwamen en hoe ik het eten evt. Later op kon warmen daarnaast kreeg ik ook nog een extra gerechtje.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke susi. Ook de kinderen vonden het lekker. De oudste vond wel dat de sushi wat 'strakker' gerold konden worden 😅. Misschien moet hij ook nog wat oefenen met de stokjes, maar gaat al steeds beter.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! En netjes op tijd.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en een keurige bezorging

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, 4 goed gevulde poke bowls en ook nog extra service gekregen. Hadden het voor een bepaald tijdstip besteld en exact op dat tijdstip gekregen. Met curry triangels vd zaak. Absoluut een aanrader!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Sushi was op tijd en smaakte erg goed. Goede kwaliteit en niet te duur.👍

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en werden gebeld dat het een paar minuutjes later werd en dat waren inderdaad maar een paar minuutjes. En het gratis gerechtje was heerlijk.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldig! Vis was supervers en alle groentes waren knapperig. Heel lief dat ze extra wasabi en sojasaus meegaven. De bezorger was ook erg aardig. Zeker een aanrader!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes een telefoontje gekregen dat het 5 min langer zou duren! 👍🏻

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, sushi was goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, heerlijk gegeten en erg vers. De levering was precies op de tijd dat ik had aangegeven dus dat was ook enorm fijn. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi is goed. De warme gerechtjes waren helaas lauw/ koud. De bezorging was bijna een half uur later dan gepland. Warme gerechten boven op de koude sushi in 1 tas.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben nu al meerdere keren sushi besteld bij Ishi en de sushi is echt heerlijk! Top kwaliteit en goede klantenservice.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er mooi, verzorgd en vers uit. Mooie schaaltjes die je zo op tafel kan zetten. Het was heerlijk!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt erg goed! De bezorging kwam exact op tijd. Ik mis alleen een sushi mix voor alleenstaanden. Het zijn er minimaal 24. Dat is wat veel. Verder heerlijk....

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke pokebowls!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren heerlijk alleen jammer dat warme en koude gerechten in een doos is verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Zeker 100x beter dan grotere ketens. Je proeft versheid en kwaliteit.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, super vers! Alleen te weinig soja saus.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer eten besteld. Het was erg lekker. Ook deze keer een extra gerechtje cadeau erbij gekregen. Alles stond op tijd klaar. Leuke bediening. Op naar de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en goede service. We werden gebeld om te informeren dat de bestelling 10 minuten later dan gepland kwam en kregen 2 extra site dishes als excuus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was precies op de aangegeven tijd! en kregen mini loempia's van het huis! aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte erg lekker en alles was goed verzorgd. Leuke verrassing waren de mini loempia's die er gratis bij zaten! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer goed en goed opgemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd .. warme gerechten , waren prima warm en de sushi heerlijk!! Erg mooi gemaakt ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, heerlijke sushi en aardig personeel. De sushi was iets later, dit werd netjes op tijd doorgebeld. Bij de bestelling zat iets lekkers van het huis en een briefje met sorry erop. Hele fijne communicatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Net en vriendelijk personeel. Sushi was zeer goed. Komen er zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, veel variatie en top service!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was super lekker en ook leuk dat we mini loempia's van het huis kregen!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vaker sushi bestelt,bij Ishi is het tot nu toe het lekkerst. Wij zouden alleen wat meer warme sushi’s op de kaart willen zien,maar wat ze hebben is echt top.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was prima op de aangegeven tijd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, vooral de zalm en komkommer.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt goed, vind over het algemeen iets te weinig keus. Maar heb 3x besteld nu en de bezorgtijd is al vrij lang gemiddeld 1uur maar alle keren het eten pas na ongeveer 1,5a2uur ontvangen dat vind ik echt jammer want je bent ondertussen al over je trek heen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Écht prima, zeker vaker bestellen. Ruim op tijd geleverd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft lekker, beste sushi 👍

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Goede prijs en kwaliteit verhouding verder heel schattig loempia’s van het huis gekregen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. de sushi zelf was ook heerlijk!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze vielen dit keer heel erg uit elkaar. Maar verder smaakte het weer goed.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam ruim op tijd. Verder waren de warme gerechten en de sushi heerlijk! Top service!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. En op tijd geleverd. Een aanrader.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en ziet er ook nog eens mooi uit! Stond netjes op tijd klaar. De chef box is aan te bevelen, wij komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Supervers en lekker, keurig op tijd!👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes contact met mij opgenomen over verwachte levertijd en toen snel en correct geleverd. Heerlijk eten

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie site, divers assortiment, handig bestelsysteem en een heerlijke pokebowl

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend vriendelijk en fijne communicatie. Belde zelfs op dat de bestelling eerder klaar kon staan😃 Bij thuiskomst dacht ik dat de bestelling verkeerd was, maar er zat een rol sushi gratis van het huis bij. Bedankt! Alles smaakte heerlijk en vers, we hebben weer genoten👍🏼 Aanwinst dat jullie er zijn 🍣🍱

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was super vers en lekker! De gefrituurde kip was ook heel lekker op smaak, wel een beetje afgekoeld toen we thuis waren maar dat is wel te verwachten na 15 minuten in deze kou. Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Fijne service

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte vers en super lekker!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke Sushi Aanwinst v Schiedam

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten tijdens werk met nog 2 collega's tevreden over de bezorging en de sushi! Komt vast snel weer een bestelling jullie kant op! Erg fijn dat er geen verzendkosten waren. Dit is zeker een pluspunt!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke sushi, maar wel op z'n Hollands

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt aanrader heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling. Sushi was lekker. Spicy Tuna niet zo spicy als ik gewend ben, maar wel lekker. Bezorging was netjes op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Poke bowl was heerlijk. Goed formaat voor een goede prijs. Stond ook netjes om 6 uur klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden op zondagavond besteld, om 17.40u. Om 17.40u kregen we een belletje dat het iets later zou worden, dit is al super netjes vind ik. Vervolgens was de bezorger maar 10min later en hadden we gratis loempia's gekregen, ook weer super netjes! We hadden een pokebowl chicken en een pokebowl met garnaal en zalm. Allebei waren echt mega vers. De sesam dressing was heerlijk. Op de andere zat truffeldressing, daar zat niet veel van op helaas. Kip en garnaal waren nog lekker knapperig. De sushsi was ook super vers en lekker. We gaan dus zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Netjes op tijd afgevelerd Keurig verpakt ook Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De geflambeerde sushi zijn heerlijk & mooi voor het oog. We hopen dat er nog een creamcheese zalm op de kaart komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. In het warme gerecht zou wat meer verse groenten kunnen. Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Een tip: ons warme gerecht zat in hetzelfde tasje als de sushi.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Lekkere pokebowls met genoeg groentes en niet te veel rijst. Bezorging was snel en netjes verpakt.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teveel rijst te weinig inhoud. Vorige keer was beter. Bezorger had wel mondkapje dat helaas op zijn kin hing.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers. En snel bezorgd

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi Zo wel fijn zijn bon met btw

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en vers👍🏻

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk en de Sushi van het huis werd zeer gewaardeerd. Tot de volgende bestelling! :)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is super snel geleverd. Sushi was vers, meer dan voldoende en smaakte top! Ik zal zeer zeker vaker een bestelling plaatsen.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, lekker en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bij Ishi besteld. Als sushifreak valt het niet tegen en vind ik het zeker voor herhaling vatbaar. Had zelf een selectie van sushi gemaakt met daarnaast sashimi en Japanse kipnuggets. Alles was lekker. Sashimi goed vers. Hopelijk blijven ze goed draaien in Spaland. Jammer dat je van een aantal maki’s alleen maar 9 stuks kunt krijgen. Is wat veel voor twee personen als je een variatie van sushi wilt bestellen. Waarom niet 4 of 6?

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd Goed verzorgd Heerlijke sushi En nog wat van het huis gekregen Top, hartelijk dank

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was goed. Prima sushi. De bezorging mag naar onze mening wat sneller. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld. Het werd binnen de tijd al bezorgd. Netjes verpakt. Via de bestelling aangegeven dat ik graag wasabi en gember zou willen. Helaas zat dat er niet bij. We hadden pokebowl large. De grote viel tegen en er zat wel erg veel rijst in. Ook hadden we sashimi en handrol. We kregen maar 1 zakje sojasaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en de sushi was héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Vers bereid en smaakte goed. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie Pokebowl en lekkere don. Rijk gevuld, mooi opgemaakt en goed in balans. Dus niet te vet of te veel saus. Netjes 5 minuten voor tijd geleverd. De gezuurde komkommer was persoonlijk erg lekker

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, wij doen het zeker binnenkort weer bestellen

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Supersnel en netjes bezorgd. Aanrader!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes op tijd smaakte goed, je krijg er wel weinig soja en wasabi bij vinden wij. Verder top

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten op oudejaarsavond!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, jammer dat de helft kwam. Warme gedeelte kwam later. Wat is een actiecode? Waar vind ik die? Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, waar aandacht aan is besteed!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zag er mooi uit en smaakte prima. De pokebowl was ook lekker, al had ik persoonlijk iets minder rijst en meer groente erin gehad. Ik kreeg na het plaatsen van de bestelling een mail waarin de verwachte bezorgtijd stond (19:30) en het werd bezorgd om 19:25. Netjes op tijd dus, fijn! Verder zou ik zelf in het vervolg graag verse wasabi erbij krijgen, in plaats van houdbare wasabi. Al met al prima eten voor een goede prijs. Webshop ziet er ook goed uit. Veel succes!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn man kwam thuis met de helft van de bestelling en moest dus weer terug naar de winkel . Daar werd wel excuses gemaakt, want ze hadden het zelf ook inmiddels ontdekt , maar het eten was koud geworden en was dus echt NIET lekker . Slappe gebakken garnalen helemaal koud brrrr ... slechte service

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn eerste bestelling bij deze nieuwe sushi bezorger die vlakbij mijn huis zit. Helaas waren de warme gerechten koud toen ze thuis aankwamen. De koude gerechten waren okay maar zeker niet bijzonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had mijn bestelling een dag van te voren besteld, zodat hij erop tijd zou zijn, jammer als hij dan alsnog 25 minuten te laat komt. Sushi was echt heerlijk alleen jammer dat de warme gerechten al iets waren afgekoeld. Maar ik zou volgende keer gewoon weer bestellen bij jullie hoor🤗

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, bezorging duurde iets langer dan aangegeven, maar middels een telefoontje werd ik daarvan op de hoogte gebracht. Omdat het 10 minuten langer zou duren kregen we zelfs een gerechtje van het huis. Top geregeld en zeer vriendelijke mensen. T

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets later dan aangegeven tijd. Maar toen de tijd was verstreken dat ik het moest krijgen werd ik netjes gebeld door het restaurant dat het eten iets later kwam omdat ze uitliepen. Super netjes en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg laat, maar goed ze zijn net open dus kan gebeuren. Het eten was echt super dus het is ze vergeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, alleen waren erg veel sojabonen leeg jammer maar was erg lekker!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Snel bezorgt en erg lekker. Ik ga zeker weten vaker bestellen. Tot gauw

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker , kwam op tijd zoals beloofd

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een foutje werd het super goed en snel opgelost! Lieve eigenaresse, ga er zeker vaker bestellen! Zulk goed eten!!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi, uitstekende pokebowls. Bezorging was perfect op tijd, volgende keer bestellen we weer.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind 1 uur en 15 minuten bezorgtijd, terwijl wij er maar 5min bij vandaan wonen, best lang. Daarnaast had ik 2x spicy tuna rol besteld en kregen we 9 stukjes met surimi erin ipv tonijn. Maar omdat de bezorging al zo lang duurde had ik geen zin meer om de moeite te nemen daarover te bellen. De pokebowl met kip viel ook een beetje tegen helaas, de kip was net een schnitzel uit de supermarkt.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Prachtig gepresenteerd en erg smakelijk.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie hebben nog wat aanloop/inwerk probleempjes, maar ik zag alleen maar vriendelijke gezichten. Het eten was overigens voortreffelijk. Houd dat laatste vooral vol en verbeter wat nodig is. Succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, duidelijkheid over de bezorging via de mail. Vriendelijke bezorger en allerbelangrijkste: heeeeeerlijke sushi en warme gerechten! Wij hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en top service. Ik kon de actiecode via de site niet invoeren en toen ik dit aangaf bij afhalen hebben ze dit gelijk opgelost. Mijn bestelling stond al klaar bij het ophalen alleen moest de rol die ik door de actie erbij kreeg nog gemaakt worden. Super vers dus, echt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker! een klein puntje, van mij mag er ietsjes meer saus op de sushi. Maar dat is misschien iets persoonlijk. Aanwinst vóór Schiedam

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi , echt een aanrader!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super blij, lekker in de buurt! Heb sushi besteld en het was heerlijk & vers ;)

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi! Kregen gratis loempia’s omdat de bestelling wat langer duurde dan gepland, goed opgelost! Tevreden.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2.5 uur wachten en dan niet herkennen wat je besteld heb, ruimte voor verbetering maar zonder ons als klant

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij misten 1 rol sushi waar wij wel voor betaald hebben. Helaas telefonisch niet bereikbaar. Sushi was overigens wel erg lekker!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben op de dag van de opening sushi afgehaald. We moesten even wachten, maar het was het wachten waard. De sushi was echt heerlijk! Een aanwinst voor Schiedam! Wij hebben nu verschillende rollen afgehaald maar hopen op nog wat meer keuze in de boxen. Succes met jullie nieuwe zaak!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Te lang moeten wachten,maar wat helemaal erg was,koud eten de loempias en de garnalen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een normale en een grote Pokebowl crispy Chicken besteld maar ze waren exact even groot. Voor een heb ik dus teveel betaald. Ook geen verschil kunnen ontdekken tussen truffel mayo op de een en wasabi mayo op de ander. De smaak was verder prima, het eten was goed. Qua efficiency kan nog wel e.e.a. verbeterd worden volgens mij, was redelijk chaotisch in de winkel en het duurde langer dan aangegeven.